24-09-2020 – Bijeenkomst 1, jaar 1

Donderdag 24 september 2020 – Eerste bijeenkomst

Donderdag 24 september was het zover, de aftrap van POINT040! Deze bijeenkomst stond in het teken van kennis maken met elkaar en met POINT. Jeroen opende deze eerste bijeenkomst met een inspirerende speech over POINT. Vervolgens maakte iedereen kennis met elkaar aan de hand van oude basisschoolfoto’s.

Na deze eerste kennismaking was het tijd voor een wandeling, gedurende de wandeling werden verwachtingen over POINT besproken. Deelnemers verwachtten dat er binnen POINT samen wordt gewerkt aan het creëren en delen van kennis en dat dat heel waardevol zal zijn.

Na een lunchpauze was het tijd om aan de hand van het canvas meer over de werkwijze van POINT te weten te komen. Aansluitend vertelden Hans en Ellen meer over onderzoek klein. Gedachtes met betrekking tot onderzoek zoals ‘help!’ en ‘wat heb ik hier aan?’ werden gedurende deze presentatie naar de achtergrond gedreven. Vervolgens vertelden Linda en Sandra over hun ervaringen met POINT013.

Janet sloot de dag af met een interessante lezing over haar boekje ‘de kleine hoogbegaafdheid voor dummies’. Hierbij gaf ze ook goede tips voor de onderzoekspraktijk. Een super handig boekje!

Het was een geslaagde eerste bijeenkomst, dat belooft veel goeds voor de komende drie jaar!